İlimizdeki Sağlık Hizmeti Değerlendirildi

Özellikle içinde bulunduğumuz Covid-19 salgını sürecinde önemi daha da ortaya çıkan sağlık hizmetlerinin ilimizdeki son durumu masaya yatırıldı.  Hizmet başkanları, hastanelerin başhekimleri ve müdürlerin katılım gösterdiği tanışma ve il değerlendirme toplantısı düzenlendi. İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilimizde yürütülen sağlık hizmetleri, sağlık tesislerinin verimliliği değerlendirildi. 

İlimizdeki sağlık yöneticilerinin yer aldığı tanışma ve il değerlendirme toplantısı İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit başkanlığında gerçekleştirildi. Sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı hakkında İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit başkanlığında, hizmet başkanlarımız, hastanelerimizin başhekim ve müdürlerinin katılımıyla yeni dönem idare yönetimiyle tanışma ve il değerlendirme toplantısı yapıldı.
İl Sağlık Müdürümüzün Kırklareli ilinde yürütülen sağlık hizmetlerin değerlendirilmesine yönelik yaptığı sunum sonrası, sağlık tesislerinin verimliliğini değerlendirmek ve problemleri yerinde tespit ederek çözüme kavuşturmak amacıyla hastanelerin idari, mali ve tıbbi durumu ele alınarak yeni süreç ile birlikte alınması gereken önlemler masaya yatırılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu” ifadeleri kullanıldı. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol