İlimizde Aşılama Programı Tam Gaz Devam Ediyor

Tüm Türkiye’de ve Kırklareli’nde 55 yaş üzeri ve 60 yaş üzeri vatandaşlar randevu alarak aşı yaptırma işlemlerini sürdürüyor. Bu kapsamda 60 yaş üzeri vatandaşların ikinci doz aşıları Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toplum Sağlığı Merkezi’nde yapılıyor. Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün ve kardeşi Demet Tüzün de dün saat 14.00 ‘da Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ikinci doz Covid-19 aşılarını oldular. Tüzün gerçekleştirdiği açıklamada; “Öncelikle hükümetimize, Sağlık Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve tüm Sağlık Çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim, Ülkemizin bu musibetten de en kısa sürede kurtulacağına inancım tamdır. Allah Devletimize zeval vermesin” dedi.

İlimizde aşılama işlemleri tam gaz devam ediyor. Aşısı sisteme tanımlanan 60 yaş üzeri vatandaşlar ikinci dozlarını 55 yaş üzeri vatandaşlar ise eşleriyle randevu alarak aşı yaptırabilir. Bu kapsamda Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün ve kardeşi Demet Tüzün dün saat 14.00‘da Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Covid-19 aşısını oldular.
“Allah Devletimize zeval vermesin”
Öznur Tüzün aşı sırasında konuşarak; “Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama programı, belirlenen gruplara sıra geldikçe ilerlemeye devam ediyor. 60 yaş ve üstü vatandaşlar ve 55 yaş üstü vatandaşlar da randevu alarak aşılarını yaptırabiliyor. Öncelikle hükümetimize, Sağlık Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve tüm Sağlık Çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim, Ülkemizin bu musibetten de en kısa sürede kurtulacağına inancım tamdır. Allah Devletimize zeval vermesin” dedi.
Beyaz Önlüklü Mehmetçikler
Sağlık çalışanlarına da ayrıca teşekkür eden Tüzün; “Tüm sağlık çalışanlarımıza beyaz önlüklü Mehmetçiklerimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Bizlerin de onlara tedbirlere uyarak destek olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Aşı olmak isteyen sırası gelen vatandaşlarımız Alo 182 hattını arayarak ya da MHRS web/mobil uygulamalarından randevu oluşturarak başvuru yapabilirler. En kısa sürede en çok riskli vatandaşlarımızı korumak istiyoruz” denildi. (Derya Atkoşan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol