İlimiz sporuna daha fazla katkı için imzalar atıldı

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bahçesinde bulunan kapalı spor salonu, daha etkin ve verimli kullanılmak amacıyla Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredildi. 

İmzalanan devir protokolü çerçevesinde Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde kalan engelliler, yaşlı ve çocukların faydalandığı kapalı spor salonu, kullanılmayan zamanlarda kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredildi.
Kapalı spor salonu, öncelikli olarak yine devlet koruması ve bakımı altındaki engelli, çocuk ve yaşlıların kullanımına açık olacak. Bu zamanların dışında Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kendi işleyişi içerisindeki sportif faaliyetlerin geliştirilmesi, sosyal, sportif ve kültürel organizasyonların yapılması amacıyla kapalı spor salonunu kullanacak.
İmzalanan protokolün ilimize hayırlar getirmesini dileyen Kırklareli Valisi Osman Bilgin, “Burada bulunan spor salonu malumunuz olduğu üzere belli dönemlerde kullanılıyor. Ancak bu salonumuzdan halkımızın ve mahalle sakinlerimizin faydalanması önem arz ediyor. Çünkü bizim kurumlarımızın her binası her sosyal imkanı tüm halkımızın kullanımına açılmalı ki bunlardan bir fayda sağlayalım.
Bu nedenle kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla bu protokolü imzalıyoruz. Ben şahsım ve ilim adına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürümüze bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve bu protokolün ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bahçesinde yapılan devir törenine Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Karaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü çalışanları, bakım ve tedavi gören engelli bireyler katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol