İlimiz Öğretmenlerinden Müzik Şöleni

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev alan müzik öğretmenleri Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor” projesi kapsamında Rumeli yöresine ait “Ramo” türküsünü seslendirdi.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü müzik öğretmenleri “Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor” projesi çerçevesinde Rumeli yöresine ait “Ramo” türküsünü söyledi.
Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nce organize edilen proje kapsamında bu kez acapella yani herhangi bir enstrüman kullanmadan sadece ağızlarıyla çıkardığı seslerle seslendirilen türkü Genel Müdürlüğün sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.
Hazırlayan Ekip
İzleyenlerin büyük beğenisi ile karşılanan projede türkünün düzenlemesi Nazım Barış Aktaş’a, Aranje-mix masteringi Barkın Aktaş’a ait iken seslendirmeyi Vokaller: Nazım Barış Aktaş, Gamze Pekkan, Sertaç Çelik, Uğur Özdilek ve İlker Gülmüş yaptı. Yayınlanan videonun çekim ve montajı ise Kıvanç Pekal tarafından gerçekleştirildi. (D.Atkoşan)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. SAKSAFON ENTHUSIASTI 23 Ekim 2021 Cumartesi 13:23:00

    gözlerim sühyela solak hocamızı aradı aradı aradı ama bir türlü bulamadı. şehrimizde onsuz bir koro büyük eksikliktir. kendisine buradan selamlarımı iletiyorum...