Ilık’tan Nevruz Kutlaması

“21 Mart Nevruz Bayramı” dolayısıyla açıklamada bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Nevruz Bayramı’nın; kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum” dedi.

“21 Mart Nevruz Bayramı” dolayısıyla açıklamada bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:
“Nevruz Bayramı, geçmişten gelen bir uyanış ve var oluşun göstergesidir. Bahar ile doğanın uyanışını ve sonsuz bir bereket ve bolluğu müjdeleyen Nevruz Bayramı, yüzyıllardır yaşatıldığı bölgelerde kardeşlik bağlarını pekiştiren, halkı bütünleştiren ve yeni bir baharı coşku ile yaşatan önemli bir bayramımızdır. Orta Asya’dan, Anadolu’ya, oradan Balkanlar’a ulaşan binlerce yıldır kutladığımız Nevruz Bayramı, yüzyıllardır yaşatılmış ve günümüze kadar gelmiştir.
“Nevruz Bayramı”nın; kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyor, Kırklareli İş Dünyasının, hemşehrilerimizin ve milletimizin “Nevruz Bayramı”nı yürekten kutluyorum.” (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol