Ilık ailesinden muhteşem sünnet düğünü

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık ve Ebru Ilık çiftinin oğulları, Fatma ve Sedat Bilgiç ile Hüsniye ve Ali İhsan Ilık çiftinin torunları Ali Ilık için Kırklareli’nde muhteşem bir sünnet töreni düzenlendi. 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık ve Ebru Ilık çiftinin oğulları, Fatma ve Sedat Bilgiç ile Hüsniye ve Ali İhsan Ilık çiftinin torunları Ali Ilık için Kırklareli’nde muhteşem bir sünnet töreni düzenlendi. 12 Ağustos Cuma akşamı Kavaklı Korusunda düzenlenen cemiyete 2000’i aşkın davetli katılım gösterdi. Kırklareli Valisi Birol Ekici ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere ilimizin Kurum ve kuruluş temcileri, STK mensupları, Oda Başkanları, Kırklareli’nin tanınmış simaları ve çok sayıda davetli iştirak etti. Düğün girişinde Ali Ilık için çam sakızı çoban armağanı takılarını hediye eden misafirler, küçük Ali’yi tebrik de ettiler. 
Adeta Festival tadında gerçekleşen düğün, Ilık ailesinin ellerinde bayraklar 10. Yıl Marşı ile sahneye çıkmasıyla başlamış oldu. Daha sonra birbirinden güzel şarkılar eşliğinde davetlilerin katılımıyla rüya gibi devam eden düğünde ünlü sanatçı Işın Karaca da sahne aldı. Gecenin geç saatlerine kadar, lezzetli ikramlar ile birlikte gönüllerince eğlenen katılımcılar, erkekliğe ilk adımı atan Ali Ilık’ın gurur ve mutluluğunu paylaşmış oldular. 
Bizler de Önadım ailesi olarak Ali’yi tebrik ediyor, kendisine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür temenni ediyoruz. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Muhteşem sünnet düğünü breh