İlçe Yönetimi istifa etti

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri görevlerinden istifa etti. Önceki gün aksam saatlerinden istifa duyurusunu İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık sosyal medya üzerinden yaptı.

CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulunun sekiz üyesinin 25 Temmuz 2019 tarihi itibariyle görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Önceki gece CHP’nin basın için oluşturduğu whatsapp gurubundan açıklama yapan Çobancık, “CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’nun 8 üyesi 25.07.2019 tarihi İtibari ile görevlerinden istifa etmiştir. Lüleburgaz ilçe Başkanımız Sayın Bülent Metin'e ve Yönetim Kurulu üyelerimize, bu güne kadar gösterdikleri emek ve özverileri için teşekkür ediyorum. Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ve yeni İlçe Yönetim Kurulu için bir an evvel gerekli çalışmalar tamamlanacaktır. Basına ve Kamuoyuna Saygılarımla” dedi. Gece saat 22.00 sularında yapılan açıklamanın istifaların İl Başkanlığına geç ulaşması nedeniyle söz konusu saate kaldığı belirtildi.
İstifa gerekçeleri konusunda bir açıklama yapılmazken kamuoyunda Lüleburgaz Belediyesi’ne işe alımlarda haksızlık yapıldığı, buna tepki olarak ilçe yönetimim istifa ettiği şeklinde iddialar konuşulmaya başlandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Seçimde çalış ama 29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:08:02

    Adam resmen seçimlerde çalıştık ama yandaşlarımızı işe almadın kendi adamlarını doldurdun demeye getirmiş.