İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri hafta sonu da hizmet veriyor

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, pasaport ve sürücü belgesi başvuruları nedeniyle İl ve ilçe Nüfus Müdürlükleri hafta sonu da işlem yapıyor. Vali Ekici, hafta sonu İl Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, artan Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, pasaport ve sürücü belgesi başvuruları nedeniyle hafta sonunda da mesai yapan İl ve ilçe Nüfus Müdürlüklerini 24 Aralık Cumartesi günü ziyaret etti.
Vali Ekici, İçişleri Bakanlığının turuncu ofis projesi kapsamında vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti” ile yenilenerek hizmete giren ve hafta sonunda da mesailerine devam eden Kırklareli İl Nüfus Müdürlüğü ile Merkez İlçe, Babaeski ve Lüleburgaz İlçe Nüfus Müdürlüklerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İl ve İlçe Nüfus Müdürlerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, görevi başındaki çalışanlara kolaylıklar diledi. Müdürlüklerden hizmet alan vatandaşlar ile sohbet ederek, memnuniyet analizinde bulundu. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol