İl Sağlık Müdürü Cerit’ten sağlık çalışanlarına teşekkür

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit Pınarhisar Devlet Hastanesi Acil Servisini ve İğneada 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek pandemi başından beri gece gündüz demeden özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyerek teşekkür etti.

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit Pınarhisar Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek tüm personele bu süreçte gösterdikleri özverili çalışmaları ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederek onların her zaman yanında olduğunu, bu süreci hep birlikte yürüttüklerini belirtti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit Acil Serviste müşahede yatan hastalara ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaların durumları hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanları İl Müdürü Cerite nazik ziyaretinden dolayı teşşekkür dileklerini sundular.
Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit Demirköy 3 nolu İğneada 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İğneada Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek başarılı ve özverili çalışmaları dolayısıyla sağlık personellerine teşekkür etti. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol