İl Özel İdaresi’nin 2015 yılı asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor

KÖYDES Programı kapsamında yer alan toplam 19 km asfaltlama çalışmaları tamamlandı. 2015 yılı Kırklareli İl Özel İdaresi köy yollarını asfaltlama çalışmaları Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce hızla devam ediyor.
2015 Yılında KÖYDES ve Özel İdare Programları kapsamında toplam 119 km asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek. Köydes Programı kapsamında yer alan Merkez İlçemize bağlı Köylerimize ait yol asfaltlama çalışmalarının 19km’lik kısmı tamamlandı. İşte bu köyler;

Ahmetçe-Kuzulu; II.Kat 11 km-Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı.
Çeşmeköy-Edirne İl.Hd.(Süloğlu) II.Kat 3 km-Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı.
Paşayeri-Edirne İl Hd.(B.Gerdelli) II.Kat 1 km-Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı.
Koyunbaba-İly.İlt(Kayalı) II.Kat 4 km-Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı.
İl Özel İdaresinden heyelan temizleme çalışması
Bu arada Vize İlçesi Kömürköy-Kızılağaç köy yolunda 19.06.2015 tarihinde meydana gelen heyelandan dolayı kapanan köy yolu araç trafiğine açıldı.
İlimiz Vize İlçesine bağlı Kömürköy-Kızılağaç köy yolunda 19.06.2015 tarihinde aşırı yağışlardan dolayı heyelan meydana gelmiş, yol araç trafiğine kapanmıştı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce mahallinde temizleme çalışması yapılarak, yol araç trafiğine açıldı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. sedat karacaduralıoğlu 27 Haziran 2015 Cumartesi 16:55:39

    koyunbaba kırklareli yolu geçen yıl yapıldı bu sene git kasis ve çukurlardan araba sürülememektedir laf olsun deyip şişirme yapılmasın yazık emeğe paraya