İl Öğrenci Meclisi Başkanı Anıl Sapdere oldu

Kırklareli Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Seçimleri, 27 Kasım 2015 Cuma günü Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşti. 3 ayrı listenin seçime girdiği günde, 15 oyla rakiplerini geride bırakan Anıl Sapdere'nin listesi seçildi

27 Kasım 2015 Cuma günü Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde Kırklareli Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Seçimleri gerçekleştirildi. Saat 10.00 itibariyle başlayan seçimlerde 3 liste yarıştı. 40 öğrencinin yer aldığı, 34'ünün oy kullandığı seçimlerde, ilk olarak geçici divan heyeti oluşturuldu. Seçimlerde 3 listede yer alan İl Öğrenci Meclisi Başkanı Adayları, teker teker çıkarak konuşmalarını yaptılar.
Kazanan ve İl Öğrenci Meclisi Başkanı olan Anıl Sapdere, ilk konuşmasında kendisine verilen her oyun, gelecekte temeli atılacak önemli projeler için birer destek olduğunu söyledi. Sapdere, "Bizler burada, ilimizdeki tüm arkadaşlarımızı temsil etmek, onların isteklerini ve arzularını gerekli mercilere iletmek amacıyla yer alıyoruz. Bize yetki vermeniz halinde yapacağımız her çalışmada, sizlerin sözlerini dikkate alacağız" dedi.
İl Öğrenci Meclisi Başkanı Seçimleri'nde 34 oy kullanıldı. Öğrencilerin oylarını kullanmalarının ardından 15 oy ile başkan seçilen Anıl Sapdere, coşkusunu arkadaşlarıyla kutladı. Başkan seçilmesi sonrasında da bir konuşma yapan Sarpdere;
"Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri mahcup etmeden, elimden gelen her şeyi yapacağım. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Sapdere ve ekibi, geçici divandan görevi devralarak orada bulunanlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kazanan Liste
Başkan: Anıl Sapdere - Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Başkan Vekili: Melisa Pamuk - Vize Atatürk Ortaokulu
Katip Üye: Ramazan Çildan - Lüleburgaz Mehmet Akif Ersoy Lisesi
Katip Üye: Ekin Yağcı - Pehlivanköy Atatürk Ortaokulu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol