İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’a anlamlı ziyaret

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, geçtiğimiz Salı günü, Merkez Anadolu Lisesi’nde BT Formatör Öğretmenler Toplantısı’na katıldı. İl Müdürü yine aynı gün, anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Açık Öğretim Lisesi mezunu özel öğrencilerinden Göksel İlber ve Trakya Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ercan Hatır, Aşım’ı makamında ziyaret etti

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 18 Ekim 2016 Salı günü, Kırklareli Merkez Anadolu Lisesi’nde BT Formatör Öğretmenler Toplantısı’na katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ın başkanlığında Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği görevini yürüten öğretmenler ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantı 18 Ekim 2016 tarihinde Kırklareli Merkez Anadolu Lisesi’nde 34 öğretmenin katılımıyla gerçekleşti.
İl Milli Eğitim Müdürü, toplantıda yaptığı konuşmasında; “Türkiye’nin bilgi toplumu olması hedefini sağlamaya yönelik projelerin başında Fatih Projesi gelmektedir, proje kapsamında gerek kişisel gerek kurumsal iyi bir iletişim ağı içinde olmalıyız; ekip ruhuyla çalışmalıyız; görevlendirildiğiniz okulun güçlü ve zayıf yönlerini tespit edip, çalışma planımızı buna göre hazırlamalıyız.” dedi.
Yapılan sunumun ardından, Fatih projesi ile ilgili yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişi yapıldı.
Söz konusu proje ile okulların BT araçlarıyla donatılması, güvenli internet erişimi, eğitim bilişim ağı, e-içerikler, etkileşimli sınıf yönetimi (EBA V-Sınıfı) FATİH Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmen görevlendirmesi sağlanıyor.
Açık Öğretim Lisesi mezunu öğrenciden Aşım’a anlamlı
ziyaret
İl Müdürü yine aynı gün, anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Açık Öğretim Lisesi mezunu öğrencisi Göksel İlber ve Trakya Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ercan Hatır, 18 Ekim 2016 Salı günü Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı makamında ziyaret etti.
Oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde öğrenci ile sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, başarılarından dolayı öğrencimizi tebrik ederek başarılarının artarak devam edeceğine inandığını belirtti. Öğrenci de önümüzdeki yıl üniversite sınavlarına girerek üniversite eğitimi almayı hedeflediğini söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü de konuşmasında; her türlü imkan ve olanakların kullanılarak engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak, hayata daha iyi tutunabilmeleri adına gerekli hizmetlerin yapılması için her zaman gereken önemin ve titizliğin gösterilmesi gerektiğini belirterek öğrenciye başarılarının devamını diledi.
Öğrencinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, aynı zamanda öğrenciyi ödüllendirdi.
Ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden öğrenci Göksel İlber, yakın ilgi ve alakadan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü’ne teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol