İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Önadım Haber
İlimizdeki 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Ortak Sınavlar (TEOG) ve Yükseköğretime Geçiş Sınavları sonrası tercih dönemi süresince hizmet vermek üzere ilimiz genelinde belirlenen yerlerde "Tercih Danışmanlığı Komisyonları" oluşturuldu.
Öğrencilerimiz tercih dönemi süresince, hafta içi mesai saatleri içerisinde söz konusu tercih danışmanlığı bürolarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Buna göre Ortak Sınavlar (TEOG) tercih dönemi 15-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Yükseköğretime Geçiş Sınavları tercih dönemi 26 Temmuz-02 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Ortak Sınavlar (TEOG) Tercih Danışmanlığı Komisyonları; Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu, Emrullah Efendi Ortaokulu, Hürriyet Ortaokulu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Atatürk Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu, Pınarhisar Atatürk Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Fatih Ortaokulu ve İğneada Atatürk Ortaokulu'nda toplanacak.
Yükseköğretime Geçiş Tercih Danışmanlığı Komisyonları ise; Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu, Düvenciler Anadolu Lisesi, Lüleburgaz Lisesi, Kepirtepe Anadolu Lisesi, Lüleburgaz Atatürk And. Lisesi, Lüleburgaz Anadolu Lisesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pınarhisar Anadolu Lisesi, Vize Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Demirköy Çok Programlı And. Lisesşnde toplanacak. (Ferdi Kurtbayram - A1)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol