İl Kültür Müdürlüğünden Kırklareli Basınına Özel Etkinlik

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Kırklareli Merkez ilçedeki basın mensuplarına özel olarak yemek etkinliği düzenlendi. Aşağıpınar arkeolojik kazı alanında gerçekleşen etkinliğe medya grubumuz çalışanları da katılım gösterirken, programda İl Müdürü Veli Şen ilimizdeki turizm hareketliliği ve planlamaları hakkında bilgiler verdi.

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen’in organize ettiği etkinlikle Kırklareli Basını özel bir programda bir araya geldi. Aşağıpınar arkeolojik kazı alanında yapılan ve bir ilk olan etkinliğe Önadım Medya Grubu çalışanları da katılım gösterdi.
Kırklareli’nde olan çalışmaları duyuran basın menbsuplarına teşekkür maiyeti taşıyan bir etkinlik hayata geçirmek istediklerini kaydeden Müdür Şen; Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün çalışmalarını en iyi şekilde vatandaşlara duyuran basın mensuplarına teşekkür etti.
“Her zaman olduğu gibi bugünde bizi
yalnız bırakmayan basın mensubu
arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”
Veli Şen katılımları için tüm basın mensuplarına teşekkür ederek; “Yıl içerisinde Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından etkinliklerini siz basın mensuplarımız ile vatandaşlarımıza duyuruyoruz. Bizde, sizlere teşekkür etmek amacıyla bir araya gelelim istedik. Her zaman olduğu gibi bugünde bizi yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol