İl Genel Meclisi Aralık ayı mesaisine başladı

Kırklareli İl Genel Meclisi Aralık ayı ilk birleşimini 3 Aralık Pazartesi gerçekleştirdi. 3 maddeyi görüşüp kara bağlayan meclis, Aralık ayında 25 gündem maddesi görüşecek.
Meclisin ilk maddesinde Demirköy İlçesi hamdibey köyünde “tarım ve hayvancılık tesis alanı” ile “turizm alanı” yapılması ile ilgili teklif görüşüldü.

Kırklareli İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Saffet Üresin başkanlık etti. Kasım ayının son birleşiminin tutanak özetinin incelenip kabul edilmesiyle başlayan mecliste, grup başkanları söz alarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü hakkında mesajlar verdiler.
İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilecek
Meclisin ilk maddesinde Demirköy İlçesi hamdibey köyünde “tarım ve hayvancılık tesis alanı” ile “turizm alanı” yapılması ile ilgili teklif görüşüldü. Teklif İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. Sonraki gündem maddesinde Vize ilçesi Kışlacık köyünde turizm amaçlı pansiyon yapılması ile ilgili teklif görüşüldü. Teklif oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık komisyonuna gönderildi.
Gündemin görüşülen son maddesinde ise Merkez ilçede bulunan Koruköy köyünde konut alanı yapılması ile ilgili imar yapılması talebi görüşüldü.
Teklif İmar ve Bayındırlık Komisyonuna gönderildi. Bu madde ile ilk birleşimi sonlandıran meclis, bugün saat 11.00’da yeniden toplanacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol