İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, belediye başkan adayını belirlemek için ince eleyip sık dokuduklarını söyledi

İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, belediye başkan adayını belirlemek için ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Teşkilatının her hafta düzenlediği olağan Çarşamba toplantısında yerel seçimlerle ile alakalı konular görüşüldü. CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, belediye başkan adayı belirlemede ince eleyip sık dokunduğunu kaydederek, “Kırklareli’nde son sözü daima CHP söyler” ifadelerini kullandı.

19 Aralık tarihinde gerçekleşen toplantıda öncelikle Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Geriş konuştu Geriş, 18 Aralık 2002 tarihinde suikaste kurban giden Necip Hablemitoğlu’nu anarak sözlerine başladı. Hablemitoğlu’nun katillerinin halen aramızda olduğunu söyleyen Geriş, görüşlerinin ve düşüncelerinin halen yaşadığını kaydetti. Geriş ayrıca geçtiğimiz günlerde yaşanan Ankara tren kazası ile ilgili açıklamalarda bulundu ve olayda yapılan her türlü ihmalin araştırılması ve gerçek suçluların cezasını çekmesi gerektiğini vurguladı.
Murat Gerenli’ye tebrik
Toplantıda konuşan İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalrda bulundu. Öncelikle 16 Aralık Pazar gerçekleştirilen Lüleburgaz’daki Eğilim Yoklaması hakkında konuşan Çobancık, yoklamanın adeta bir demokrasi düğünü olarak geçtiğini söyledi. Sandıktan üstünlükle çıkan mevcut başkan Murat Gerenli’nin Parti Meclisi’nden de çıkarak yeniden aday gösterildiğini belirten Çobancık, kendine hayırlı olsun dediğini ifade etti. Merkez’de belediye başkanı adayının halen açıklanmaması ile ilgili konuşan Çobancık, adayın açıklanmamasının ince elenip sık dokunmasıyla alakalı olduğunu ifade etti. Açıklanmamasının diğer partiler için olumlu olduğunu söyleyen Çobancık, isim açıklandıktan sonra sahaya çıkacaklarını o zaman yarışın diğer partiler adına zorlaşacağını vurguladı. Kırklareli’nde son sözü söyleyenin daima CHP olacağını sözlerine ekleyen Başkan Çobancık, tüm teşkilatı yoğun bir süreç beklediğinin altını çizdi.
“Kırklareli olarak tüm Türkiye’de birinci teşkilatız”
Yerel seçime yaklaşıldıkça parti üyelerine çok iş düştüğünü belirten İl Başkanı Çobancık, gidilen kahvelerde ekonomik ve yerel problemlerin anlatılması gerektiğini kaydetti. Bu seçimlerden de alınacak en çok oyu alarak çıkacaklarını sözlerine ekleyen Çobancık, son yıllarda girilen her seçimde CHP Kırklareli İl Teşkilatının tüm Türkiye’de birinci olarak sandıktan çıktığını vurguladı. Adayların sandıklarda da teşkilat içinde de birbirlerine destek olduğunu ve kim seçilirse seçilsin bir arada olduklarını belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol