İl Başkanı Güncer; “Kadın kollarımız yan kolumuz değil, özgücümüz”

CHP Kırklareli il başkanlığı ve il kadın kolları tarafından organize edilen “Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısı” 5 Haziran Cumartesi günü il binasında gerçekleşti. İl kadın kolları yönetiminin ve ilçe kadın kolları başkanlarının katılım sağladığı toplantıda geleceğe yönelik çalışmalar da planlandı.
“Kadınlarımız olmazsa bir
tarafımız her zaman
eksik kalır”
Toplantıyla ilgili yazılı açıklamada bulunan İl Başkanı Alaaddin Güncer: “Uzun zamandır planladığımız eşgüdüm toplantımızı pandemi kısıtlamalarından dolayı ertelemiştik. Kadın kollarımız il ve ilçelerimizde çok güzel çalışmalara imza atıyor. Cumartesi günkü toplantımızda hem geçmişte yaptıklarımızı hem de gelecekte neler yapacağımızı konuştuk. Kadınlarımız olmazsa bir tarafımız her zaman eksik kalır. Şunu da özellikle belirtmek isterim ki kadın kollarımız sadece “yan kol” değil, öz gücümüzdür” biz Kırklareli örgütü olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Kadınlarımızın sahada yapacakları çalışmalar partimizin için önemli olmasına rağmen asıl önemli olan kadınlarımızın düşünceleri ve söylemleridir. Bizde bunu yapmak için ve eşgüdüm içerisinde geleceği planlamak için
kadın kollarımıza ayrıca önem veriyoruz. Daha önce “Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz” şeklinde bir açıklama yapmıştım. Bu çalışmamızın önemli bir noktasını da kadın kollarımız oluşturmaktadır. Köylerimizden beldelerimize, ilçelerimizden il merkezime kadar tüm kadınlarımıza gönülden çalışma ortaya koydukları için teşekkür ederim” dedi.
Sağlayan ilçe kadın kolları başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi
İl Başkanı Güncer, toplantı sonrasında toplantıya katılım sağlayan ilçe kadın kolları başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Gül Şengün ve il yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanları ve başkan yardımcıları katılım sağladı. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ATATÜRK "Bir toplum kadın ve erkek diye iki cins insandan oluşur. Mümkün müdür ki bir yarısı zincirlere bağlıyken diğer yarısı göklere yükselsin."