İl Başkanı Çiler ile halk günlerine devam

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen halk günleri devam ediyor. 08 Ocak 2018 Pazartesi günü vatandaş ile bir araya gelen İl Başkanı Alper Çiler; “Şimdi vatandaşlarımız ile birlikte hedefimiz 2019” dedi. Bu arada Başkan Çiler’e “hayırlı olsun” ziyaretleri de sürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın ilimiz halkına ve üyelerine daha iyi bir hizmet sunması için yapılanma çalışmaları her geçen gün devam ediyor. 

Pazartesi günü vatandaşlar ile parti binasında bir araya gelen AK Parti İl Teşkilatı, onların sıkıntılarını dinleyerek sorunlara çözüm buluyor.
Dün vatandaşlarla buluşan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler kapıların her daim vatandaşlara açık olduğunu belirtti. Çiler “Kapımız her zaman halkımıza açık. Göreve geldiğim günden bu yana her hafta vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, birebir neler yapılabileceğimizi konuşuyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyoruz”
“Hedefimiz 2019”
“Biz burada Allah rızası için varız. El ele vererek 2019 seçim sürecini güzel sonuçlar ile geçireceğiz Allahın izni ile. Halktan hiçbir zaman kopmadık. Bundan sonra da her zamankinden daha fazla halkın içinde olacağız”
“Kırklareli’nde en çok iş
sıkıntımız var”
“Yüzde 90 oranında işsizlik sıkıntısı oluyor. Bunun sorun olmasında ise hem kalifiye insanımızın az olması hem de iş beğenmeme olayı var. Ama elimizden geldiğince vatandaşlara yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Bizler, vatandaşlarımızın sayesinde buradayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi halkımızın üzerinde başka hiçbir güç tanımıyoruz. Onların hayır duası bizim için her şeyin üzerinde. Toplantılarımıza yoğun bir katılım oluyor” diye aktardı.
“Hayırlı olsun
ziyaretleri sürüyor”
Bu arada 30 Aralık 2017 günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Kırklareli 6. olağan kongresi sonucunda güven tazeleyen ve tekrar göreve seçilen İl Başkanı Alper Çiler’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çiler’e 7’den 70’e hemen her kesimden tebrikler yağıyor.
Konu ile ilgili yaptığı açıklamada Çiler; Hayırlı olsun ziyaretleri devam edi-yor. Hamdolsun tüm gelen gelemeyen herkese teşekkürler. Rabbim mahçup etmesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” temennilerini iletiyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol