İl Başkanı Çiler; “Gönlümüzün ve Partimizin kapısı halkımıza açık”

Parti binasın da misafir ettiği vatandaşların sorunlarını
dinleyerek ortak çözüm yolu bulan Çiler; Tek dileğimiz ve en büyük manevi gücümüz hemşerilerimizin bir "Allah razı olsun" demeleri. Bu dua her şeye bedel” dedi.

Kırklareli Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alper Çiler makamında vatandaşların derdin dinliyor. Çiler gazetemize yaptığı açılamada; “Göreve geldiğimden günden bu yana yaklaşık 2,5 yıldır her hafta vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, birebir neler yapılabileceğini konuşuyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyoruz”

“Kırklareli’nde en çok
iş sıkıntımız var”
“Yüzde 90 oranında işsizlik sıkıntısı oluyor. Bunun sorun olmasında ise hem kalifiye insanımızın az olması hem de iş beğenmeme olayı var. Ama elimizden geldiğince vatandaşlara yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Bizler, vatandaşlarımızın sayesinde buradayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi halkımızın üzerinde başka hiçbir güç tanımıyoruz. Onların hayır duası bizim için her şeyin üzerinde. “Geçenlerde Toplantılarımıza yoğun bir katılım oluyor” dedi.
“Vatandaşlar ile güzel ve eğlenceli vakitler geçiriyoruz”
“Bir amcamız Kofçaz’ın bir köyünden geldi. Sadece şunu söyledi. ‘İki buçuk senedir mesajlarınızı alıyoruz. Vatandaşlar ile ilgilenip, halk ile iç içesiniz. Yaşımın 85 olmasına rağmen sizi merak ettiğim için buraya geldim’ Bizler vatandaşlarımıza her fırsatta ulaşmaya çalışıyoruz. Sıkıntıyı ve suçu her zaman kendimizde arayan bir partiyiz. Ama halkımızın arasında onların istek ve sıkıntılarına çözüm bularak, 2019 yılında yapılacak olan seçimlere damga vuracağımızı biliyorum” şeklinde örnek verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol