İl Başkanı Çiler;‘’Vatandaşın dertlerine çözüm arıyoruz’’

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler her Pazartesi günü vatandaşla bir araya geliyor. Parti binasında misafir ettiği vatandaşların sorunlarını dinleyerek ortak çözüm yolu bulan Çiler; "Tek dileğimiz ve en büyük manevi gücümüz hemşerilerimizin bir "Allah razı olsun" demeleri. Bu dua her şeye bedel” diyor…
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde, her Pazartesi parti binasında gerçekleştirilen halk buluşmaları devam ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinlediklerini, o sorunlara çözüm aradıklarını belirten İl Başkanı Çiler; "Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ı temsilen buradayız. Partimize yakışan şekilde halka hizmet için burada bulunuyoruz” dedi.
Kırklareli Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alper Çiler makamında vatandaşların derdini dinliyor. Çiler, gazetemize yaptığı açılamada “Göreve geldiğimden günden bu yana her hafta vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, birebir neler yapılabileceğini konuşuyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyoruz. Kırklareli’nde en çok iş sıkıntımız var. Yüzde 90 oranında işsizlik sıkıntısı oluyor. Bunun sorun olmasında ise hem kalifiye insanımızın az olması hem de iş beğenmeme olayı var. Ama elimizden geldiğince vatandaşlara yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Bizler, vatandaşlarımızın sayesinde buradayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi halkımızın üzerinde başka hiçbir güç tanımıyoruz. Onların hayır duası bizim için her şeyin üzerinde. Toplantılarımıza yoğun bir katılım oluyor” dedi.

‘’Bizler vatandaşlarımıza her fırsatta ulaşmaya çalışıyoruz’’
İl Başkanı Alper Çiler vatandaşlar ile güzel ve eğlenceli vakitler geçirdiğini belirtti. Çiler “Vatandaşlar ile ilgilenip, halk ile iç içesiniz. Bizler vatandaşlarımıza her fırsatta ulaşmaya çalışıyoruz. Sıkıntıyı ve suçu her zaman kendimizde arayan bir partiyiz. Ama halkımızın arasında onların istek ve sıkıntılarına çözüm bularak, 2019 yılında yapılacak olan seçimlere damga vuracağımızı biliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol