İl Başkanı Abdurrezzak güven tazeledi

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığı 4. olağan kongresini Pazar günü gerçekleştirdi. Yeniden aynı göreve seçilen İl Başkanı Mustafa Abdurrezzak güven tazelemiş oldu. Abdurrezzak yaptığı konuşmasında; “Her vatandaşımızın alın terinin yandaş enflasyonda erimediği, yarınına güvenle baktığı güçlü bir Türkiye için çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Gençlerimizin yarın ne olacak endişesini taşımadığı, geleceğe güvenle baktığı özgür bir Kırklareli için söz veriyoruz. Çiftçimizin sevgi ve emek ile ekip biçtiği, alın terinin karşılığı olan ekmeğini yandaşlara değil kendi çoluk çocuğuna yedireceği bir Kırklareli için çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi… 

Saadet Partisi 4.olağan İl kongresini 10 Nisan Pazar günü Kırklareli Paşa Kafe düğün salonunda gerçekleştirdi. Kongrede İl Başkanı Mustafa Abdurrezzak güven tazeleyerek yeniden aynı göreve seçildi.
Saat 16.00’da gerçekleşen kongreye; Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Genel Başkan Yardımcıları Yılmaz Bayat ve Mustafa Eriş, Genel İdare Kurulu Üyeleri Ümit İslam Çebi ve Avukat Sinan Tekin, Tekirdağ İl Başkanı Halil İbrahim Kart, Kastamonu İl Başkanı Kadir Yalçın, Tekirdağ İl Müfettişi Fethi Pehlivan, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, Merkez İlçe Başkanı Nagihan Öztürk ve İYİ Parti Yönetimi, Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Sinan Yıldırım, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanı Ercan Dinkler, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdiler.
Divan teşekkülünün oluşması ve istiklal Marşımızın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını İl Başkanı Mustafa Abdurrezzak gerçekleştirdi. Abdurrezzak şunları kaydetti;
“Birbirimizin hakkına girmemek, hakkını yememek için önce ahlak ve maneviyat diyoruz.
Her vatandaşımızın alın terinin yandaş enflasyonda erimediği, yarınına güvenle baktığı güçlü bir Türkiye için çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Gençlerimizin yarın ne olacak endişesini taşımadığı, geleceğe güvenle baktığı özgür bir Kırklareli için söz veriyoruz. Çiftçimizin sevgi ve emek ile ekip biçtiği, alın terinin karşılığı olan ekmeğini yandaşlara değil kendi çoluk çocuğuna yedireceği bir Kırklareli için çalışacağımızın sözünü veriyoruz.
Betona kurban edilen doğayı hep birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyor, yeşil bir Kırklareli için çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Ailelerin tüm fertlerinin birlikte fabrikalarda çalışmak zorunda kaldığı, işten döndüğünde ise hangi marketten ucuza alırsam geçinebilirim diyerek market market dolaştığı, kuyruklarda beklediği bir Türkiye için değil… Emeklilerimizin maaşını sadece faturalara tahsis etmek için de değil… Adil bir paylaşım için söz veriyoruz.
Engellilerimize onurlu yaşam şartlarının sağlandığı engelsiz kaldırımlar için, Ülkemizde kaybolan adaleti birlikte yeniden tesis edeceğimize söz veriyoruz. Herkesin doyduğu, yüzlerinin güldüğü, adil paylaşımın olduğu mutlu bir Türkiye için çalışıyoruz. Ve bütün bunları dünyalık menfaatler için değil, bizlere bu çalışmayı nasip eden yüce Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz inşallah. Allah’ın izniyle; zafer inananlarındır ve zafer yakındır.
Bu sebeple; ‘Adil Devlet, Adil Paylaşım, seninle olur Kırklareli’ diyerek sözlerime son verirken hepinizi Saygı, Sevgi ve Muhabbetle selamlıyorum.”
Protokol konuşmaları ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kongrede seçimlere geçildi. Tek listeden yeniden aday olan İl Başkanı Mustafa Abdurrrezzak güven tazeleyerek aynı göreve seçildi.
Seçilen İl Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Güner Aydın, Hakan Güçoğlu, Selçuk Kurt, Mustafa Sarıkaya, Özay Dilber, Salih Mehmet Aydın, Kenan Apaydın, Nihat Yürüdü, İmam Bedlek, Şener Paşaoğlu, Koray Kıvılcım, Yusuf Berber, Ahmet Ünal, Yılmaz Kılıç Arslan.
Kongrenin ardından tüm katılımcılara iftar ikramı yapıldı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. BÖYLE TİPLERE BAKIYORUM BAKIYORUM BAKIYORUM VE GERÇEKTEN İNANDIKLARI İÇİN Mİ YOKSA KERVANA BİR DE BİZ TAKILALIM BAKALIM DEDİKLERİ İÇİN Mİ BÖYLE HAYALİ ROLLERE BÜRÜNÜYORLAR BİR TÜRLÜ ANLAYAMIYORUM.