“İklim değişikliğinin etkileri konuşulacak”

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale illerini kapsayan “Yerelden Ulusala İklim Ağı” Trakya Eğitimi zoom üzerinden 26-27 Ocak tarihlerinde düzenlenecek. Program çerçevesinde iki gün boyunca “İklim değişikliğinin ekosistemlere etkileri, iklim değişikliği ve enerji, iklim değişikliği ve halk sağlığı, iklim değişikliği ve tarım, iklim eyleminde kent konseylerinin rolü, iklim portalı, iklim adaleti, iklim eylemi ve toplumsal cinsiyet eşitliği” konularında sunumlar yapılacak.

Kırklareli Kent Konseyi Çevre Meclisi Başkanı Göksal Çidem; Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale illerini kapsayan “Yerelden Ulusala İklim Ağı” Trakya Eğitimi’nin zoom üzerinden 26-27 Ocak tarihlerinde düzenleneceğini duyurdu. 

Bu kapsamda 26 Ocak Salı günü “İklim değişikliğinin ekosistemlere etkileri, iklim değişikliği ve enerji, iklim değişikliği ve halk sağlığı, iklim değişikliği ve tarım” konularında, 27 Ocak Çarşamba günü ise “İklim eyleminde kent konseylerinin rolü, iklim portalı, iklim adaleti ve iklim eylemi ve toplumsal cinsiyet eşitliği” konularında sunumlar yapılacak. Program için zoom adresi ve parolası ayrıca duyurulacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol