İkinci yarıyıl başladı Vali Bilgin öğrencilere başarılar diledi

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönemi dün başladı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cahit Akın birer mesaj yayımlayarak öğrencilere başarılar dilediler.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin 4 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim ikinci yarı yılı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Vali Bilgin mesajında; “2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminde ders başı yapacak olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarı dolu sağlıklı bir dönem geçirmesi temennileriyle iyi dersler diliyorum” dedi.
Kalıcı izler bırakmayı amaçlıyoruz
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit Akın’da 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ikinci döneminin başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Akıncı mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Kısa bir tatilin ardından 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ikinci döneminde yeniden bir aradayız. Eğitimin tüm paydaşları adına taze bir başlangıç ve yeni bir heyecan vesilesi olan bu yarıyılın hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eğitim ailesi olarak, başta milletimizin aydınlık istikbali için evlatlarımızı yaşama hazırlayan öğretmenlerimiz olmak üzere bu süreçte her adımda bizleri destekleyen velilerimiz ve ömrümüzü adadığımız öğrencilerimiz ile ilimiz ve ülkemiz adına başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimize inanıyorum. Bakanlığımızın 2023Eğitim Vizyonu rehberliğinde yol haritamızı belirlerken milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle yarına giden yolda kalıcı izler bırakmayı amaçlıyoruz. Yeni bin yılın eşiğinde ülkemizi muasır medeniyetler içinde en üst seviyeye taşıma hedefimize ısrarla yürüyoruz. Birçok paydaşımızla beraber omuz verdiğimiz projelerimiz, çocuğa, çocukluğa ve tüm eğitim süreçlerine bütüncül yaklaşımın neticesi. İkinci dönemde süregelen ve yeni hayata geçireceğimiz projelerimizle gelişim yolculuğumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Unutmayalım ki, eğitim ortamlarımızda fark yaratan projeler ve bütün uygulamalar ancak öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin yüksek katılımı hâlinde amacına ulaşabilir. Öğrenmekten keyif alan, merakın yolcusu olan, iyiliği ve sevgiyi yücelten bir nesil ile ülkemiz yarının dünyasında bir yıldız gibi parlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ikinci yarıyılın milletimize, fedakârca çalışan öğretmenlerimize, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize başarılar ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol