İki yaka birleşiyor

Rezve Deresi’ne köprü yapılması ve kara sınır kapısı açılması için çalışmalar başladı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında yapılan toplantıda bilgi paylaşımında bulunuldu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in Başkanlığında 19 Şubat 2019 Salı günü,Türkiye ile Bulgaristan arasında doğal sınırımızı oluşturan İğneada Beldesinde bulunan Mutludere(Rezve) üzerinde, köprü yapılması ve Kara Sınır Kapısı açılması hususunda bilgi paylaşımında bulunmak üzere toplantıyapıldı. Vali Bilgin’in Başkanlığında gerçekleşen toplantıda fikir alışverişinde bulunarak, Istranca Dağları'ndan doğan ve Türkiye ile Bulgaristan arasında doğal sınırımızı oluşturarakBeğendik Köyü'nden denize dökülen 122 km uzunluğa sahip Mutludere üzerinde, köprü yapılması ve Kara Sınır Kapısı açılması hususunda bilgi paylaşımlarında bulunuldu.
Vali Bilgin istekleri dinledi…
Öte yandan Vali Bilgin aynı gün kendisine ziyarete gelen; Garanti Bankası Lüleburgaz Şube Müdürü Tuncay Gürel, Silivri Çiftçi Kadınlar Kooperatif Başkanı Güler Yılmaz, Turgutbey Köyü Muhtarı Erol Kanber, Trabzonlu Gençler Kırklareli Kulübü Üyeleri ve Üniversite Fotoğrafçılık Kulübü Üyeleri’ni makamında misafir etti. Gerçekleşen ziyaretlerde Vali Bilgin tüm misafirlerini tek tek dinleyerek, muhtardan öğrenciye, Kadın girişimcilerden yöneticilere kadar tüm misafirlerin isteklerini yerine getirmeyi çalıştı, yönlendirme ve bilgilendirmelerde bulunarak olabilecek isteklerini yerine getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol