İki Bakanlığın bütçesi hazırlandı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinin tamamlandığını söyledi. Yapılan görüşmelerin sonrasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bütçeleri hazırlanırken, Milletvekili Selahattin Minsolmaz bütçenin hayırlı olmasını diledi.

TBMM’de 2020 bütçesi görüşülüyor. Görüşmeler hakkında bilgi veren Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi üzerindeki 3. tur görüşmesini 01.10 itibariyle tamamladık. Enerji ve Tabii Kaynaklar ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlıklarımızın bütçeleri milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Milletvekili Minsolmaz ayrıca ABD Senatosu’nun aldığı skandal sözde Ermeni Soykırımı tasarısını kınadı ve şu ifadeleri kullandı; “ABD Senatosu’nun sözde soykırım tasarısına ilişkin kararı; siyasi olup, kabul edilemez ve yok hükmündedir. Yüzlerce defa söylediğimiz gibi; tarihi olaylar siyasilere değil tarihçilere bırakılmalı, gerçekleri bulmak isteyenler arşivlere bakmalı ve susmalıdır.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol