İğneada'nın parlayan yıldızı

Yaklaşık 45 yıl önce İğneada ve 4 köyü tarafından yapılan o günkü adıyla; "İğneada Turistik Motel" olarak hizmete açılan ve yıllarca çeşitli kişiler tarafından işletildikten sonra geçen sezon kapalı olarak yalnızlığa terk edilen otel atıl vaziyete düşmüştü. Yaklaşık 5 ay evvel Kırklareli Valiliği tarafından yapılan ihaleyle ilk defa İğneadalı İşletmeci Ali Yavuz tarafından alınarak restore edilen ve İĞNEADA MOTEL adı altında 2015 turizm sezonunda hizmete açılan işletme, göz dolduruyor.
Denize sıfır olan İğneada Motel bu yılki hizmetleri içinde 24 oda, çocuk havuzu, büyük havuzu ve Aqua Park havuzu olmak üzere 3 havuzun yanı sıra beach bar, disko ve restaurant'dan oluşuyor. İşletme sahibi Ali Yavuz yaptığı açıklamada; "Bir İğnedalı olarak İğneada'ya güzel bir tesis kazandırmak için kolları sıvadık. Sanırım bunu da başardık. Tesisi 4 duvar olarak aldık. Epeyce masraf ettik ve edeceğiz de. İğneada Moteli'ni Trakya'nın ilk açık hava havuzu ve Aqua parklı tesisi yaptık. Bundan da gurur duyuyoruz. Motel müşterisinin yanı sıra restoranımız, havuzlarımız beach barımız ve diskomuzu halkın hizmetine açtık. Restoranımızda canlı müzik ve fasıl aynı zamanda beach barımızda da canlı müzik olarak hizmet vereceğiz. Halkımızı ve misafirlerimizi bu neşeli ortama yani İğneada Otel'e bekliyoruz. Fiyatlarımızdan otel diye ürkmesinler. Her şey son derece uygundur" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kumsalın orta yerine kadar girmiş bir otel. Üstelik de aqua park dedikleri komik bir kaç havuzla işi daha komik hale getirmişler. Yahu o kumsalın bakirliği güzelliği esas olan. Sen onu daha çirkin hale getirmişin. Bununla övünülür mü ?

  2. Aqua Park görmesek 19 Temmuz 2015 Pazar 19:36:47

    Hiç Aqua Park görmedim abi bi kere havuza girebilir kaydırakta kayabilir miyim ?

  3. evet motel çok uygun denize gir güzelce yüz eğer denizden çıkıp duş almaya kalkarsan sende 5 tl alırlar dikkat et demedi deme vc ile duşlar ücreti uçuk dikkat

  4. Kıyı kanunu diye bir şey var 29 Temmuz 2015 Çarşamba 18:02:28

    Bakanlığın kıyı kanununa göre : İlk 50 metrede sadece bank yürüyüş yolu vb...fiziki yapılar olabiliyor. 50-100 metre arasında ise KONAKLAMA İÇERMEYEN lokanta büfe günübirlik tesisler spor alanları vb...yapılara izin verilebilir.. KONAKLAMA TESİSLERİ ise ancak 100 metreden sonra yapılabiliyor. Anlayana !

  5. Ben ailece tesise gittim bence çok başarılı olmuş havuz hem temiz hemde 3 adet olması avantaj çünkü kaydiraktan kayanlar diğer havuzu rahatsız etmiyor.

  6. çocuk kaydırağı gibi 28 Eylül 2015 Pazartesi 09:42:11

    çocuk kaydırağı gibi kaydırak koy dibine de istersen leğen içinde su koy al sana aqua park. 20 metre ileride nefis bir kumsal ve deniz varken böyle komik şeylere gerek yok aslında