İğneada'dan kısa kısa

İğneada longoz ormanları ve gölleri artık emin ellerde. Mert gölüne ve longozuna 4 adet, Erikli göl ve longozuna 2 adet kurulan ve kulelerin üzerine koyulan kameralar sayesinde artık İğneada longozları daha güvenli korunuyor. Kurulan kameralar tarafından aktarılan görüntüler İğneada Milli Parklar Ziyaretçi merkezine yerleştirilen sinevizyon aracılığı ile gözlemleniyor.

Hem de ziyaretçi merkezine gelen ziyaretçilere, Mert gölü, Erikli gölü ve longozları sinevizyondan canlı olarak izletilebiliyor.
Alınan bilgilere göre, Mert gölünün içine kadar yapılan ziyaretçi yolunun ardından, Pedine gölü ve Hamam gölü longozlarına da ziyaretçilerin söz konusu bölgeleri tanıması amacıyla yol yapım çalışmalarına başlandı.

İğneada'nın yeni balık evi


Uzun yıllar Viyana'da babasıyla birlikte restaurant işletmeciliği yaptıktan sonra Türkiye'ye dönen genç işletmeci Oğuzhan Altınok, İğneada Liman Üstü restaurantlar mevkiinde Viyana Balık Restaurantını hafta sonu hizmete açarak geç de olsa sezona başladı.
Altınok yaptığı açıklamada; "Babamla birlikte yılarca restaurantçılık yaptık.
Kendisinden oldukça tecrübe kazandım.
Şimdi bu deneyimimizi İğneada'ya taşıdık.
İnşallah başarılı oluruz. 1 Eylül itibariyle balıkçılık sezonu da başlıyor. İnşallah sezon bereketli geçer de halkımıza bol çeşit sunarız.
Çok deneyimli kadromuzla birlikte müşterilerimize başta balık olmak üzere deniz ürünleri, et kebap çeşitleri, soğuk mezeler ve her türlü içecek çeşitlerimizle hizmete açığız.
Tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. EFENDİMMANZARA SÜPERİLGİ AŞIRI ABARTILI VE YAPMACIKBALIKLARIN İÇİ PİŞMEMİŞYEMEK SONRASI ÇAY YOKKAHVE YOK(FİNCAN YOK)ERTESİ GÜN GELECEĞİMİZ BİLİNSE DE YİNE ÇAY BAYATAMA ÇOK ŞÜKÜR BU SEFER KAHVE VAR.FİYATLAR BENCE UÇUK4 BALIK4 KOLA 1SALATA135 TL.BİR DAHA GİTMEMKİMSEYE DE ÖNERMEM. RAKİPLERİ YANINDA BAŞARILI OLMASI ÇOK ZOR.