İğneada'da Beach Volley heyecanı

1-2 Ağustos Cumartesi ve Pazar günü Libertiy Beach Club tarafından İğneada Orta sahilde düzenlenen Beach Volley turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. 5 yıldır gelenek haline gelen İğneada Beach Volley turnuvası 8 takımın katılımıyla bu yıl da yine İğneada Orta sahilde gerçekleşti.
1 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00 sularında başlayan 1.tur maçları aynı gün saat 19.00'da tamamlandı. 2 Ağustos Pazar günü 2. tur yarı final çeyrek final ve final maçlarıyla tamamlandı. Kesimoğlu Apart Otel'in sponsorluğunu yaptığı Kesimoğlu Apart Takımı birinci olurken 2.liği turnuvayı düzenleyen Libertiy Beach Club'un sahibi Şaban Şentürk'ün takımı Liberty Beach kazandı.
3.lüğü Dobroşli alırken, 4.lüğü ise Beach Lions kazandı. Biri yedek beş kişiden oluşan takımların arasında geçen mücadele izleyenlere büyük bir heyecan sundu.
Turnuvayı düzenleyen Şaban Şentürk yaptığı açıklamada; "Turnuva son derece iyi geçti. Gerek sporcular gerek izleyiciler son derece mutluydular. İnşallah önümüzdeki sezon 6.sını düzenlemek nasip olur" dedi. Turnuvanın ardından tertiplenen gece de harikaydı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bu organizasyona "İğneada da Beach Volley" adı yerine "İğneada da plaj voleybolu" demiş olsaydık acaba İngilizleri üzmüş mü olurduk? Takımların kadrolarında kaç tane yabancı uyruklu voleybolcu var? Yabancılar önce dilimizi çaldılar sonra benliğimizi; lafa geldi mi herkes "Milliyetçi" İğneada da çok iyi Türkçe konuşulur bir yere not alınsa iyi olur. Üç beş cümle içinde 14 adet yabancı kelime hiç yakışık almıyor. İğneada da Beach Volley oynanmaz " İĞNEADA DA PLAJ VOLEYBOLU" Oynanır. Benim bildiğim 1970 lerden beri!

  2. İngiliz voleybol ligi İğneada'da mı ? 07 Ağustos 2015 Cuma 14:54:47

    Talip abi ne güzel yazmış yorumunda ağzına sağlık. Yahu İngilizler mi yaşıyor bu ülkede. Beach volley nedir ya ? Plaj voleybolu dediğinizde incileriniz mi dökülüyor ? Kafanı nereye kaldırsan işyerleri isimleri bile İngilizce. Sonra kalkıp -vatan millet sakarya- edebiyatı yapıyorsunuz. Önce Türkçe'ye sahip çıkmak gerekmez mi ?

  3. Which team did win the Beach Volley tournament ?