“İftara mı yetişemediniz? Merak etmeyin, biz size yetişiriz”

AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığı, iş yoğunluğu nedeniyle iftarını açamayan, iftar saatinde yolda olan sürücüler için örnek bir uygulama başlattı. AK Parti Gençliğinin “İftara mı yetişemediniz? Merak etmeyin, biz size yetişiriz” sloganı ile diğer illerde de uyguladığı çalışma kapsamında iftar saatinde yolda olanlar Kırklarelililer için ışıklı kavşaklarda bekleyen Gençlik Kolları üyelerince iftarlık dağıtımı yapılıyor.

AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları üyeleri Ramazan ayı dolayısıyla oruç tutan ancak yolda olan vatandaşlar için “İftara mı yetişemediniz? Merak etmeyin, biz size yetişiriz” sloganı ile bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Kırklareli’nde çeşitli noktalardaki trafik ışıkları civarında bekleyen Gençlik Kolları üyeleri hazırlayarak yanlarında getirdikleri iftarlıkları o sırada oradan geçen sürücü ve yolculara dağıtıyor. Yolda olduğu için iftarını açamayan vatandaşlara yönelik başlatılan uygulama Türkiye’nin diğer illerinde de AK Parti Gençlik Kollarına üye gençler tarafından yapılıyor. Uygulamadan hoşnut kalan sürücüler ise kendilerine iftarlık veren gençlere teşekkür ettiler. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. al kumanya ver oyunu 03 Mayıs 2022 Salı 14:23:18

    Dünyanın en pahalı yollarını kullandıran en pahalı yakıtını yaktıranlara yolları boyunca beddualar eden sürücülerin birkaçına kumanya vererek kafaya almaya kalkanlar kafayı yemiş olmalılar...