İftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldiler

Kırklareli Valiliği’nce düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Vali Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında Bilgin çifti konukları ile tek tek ilgilendi. Öte yandan Vali Bilgin önceki günde hudut birlikleriyle iftarda buluştu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin’in himayelerinde Kırklareli Valiliği tarafından, şehit aileleri ve gaziler onuruna 18 Nisan 2022 Pazartesi günü iftar programı düzenlendi. İftarda şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri bir araya geldiler.
İftarda Vali Bilgin, eşi İlknur Bilgin şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile tek tek ilgilenerek, hasbihal ettiler. Bereketin ve paylaşmanın adı olan iftar sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde dualar ile oruçlarını açtılar.
Vali Bilgin konuşmasında, “Yüce Allah bu iftar sofrasında şanlı Bayrağımız altında, hür ve bağımsız bir şekilde, Bayrağımızı indirtmeyen ve Ezanları dindirtmeyen aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emanetleri şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler dilerim” dedi.
Vali Bilgin, Mehmetçik ile bir araya geldi…
Vali Osman Bilgin, 17 Nisan 2022 Pazar günü iftar programında Bulgaristan sınırı Dereköy 2. Hudut Bölük Komutanlığında görevli askerler ile bir araya geldi. Mehmetçik ile sohbet ederek, birlik ve beraberlik içeresinde dualar ile oruçlarını açtılar. 
Vali Bilgin iftarda yaptığı konuşmada, “Vatanımızın, milletimizin güvenliğini temin etmek için görev yapan sizler, ailelerinizin ve milletimizin bizlere emanetisiniz. Canınızdan aziz bilerek yürüttüğünüz vatani görevinizde yüce rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Allah tüm askerlerimize hayırlı görevler ve teskereler nasip etsin inşallah” dedi. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol