İçme suyu sıkıntısı ortadan kaldırılıyor

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, bağevi ve bahçecilik ile uğraşan vatandaşların yoğun talepleri üzerine, Kuyu Yolu bölgesinde yıllardır yaşanan içme suyu sıkıntısını ortadan kaldırmak için çalışmaların başladığını duyurdu. 

“Bağevi ve bahçecilik ile uğraşan vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine, Kuyu Yolu bölgesinde yıllardır yaşanan #içme suyu sıkıntısını ortadan kaldırıyoruz. 1100 mt uzunluğunda 3 mt derinliğindeki çalışmalar çelik çekme borular ile tamamlanıyor. Bizler,#vatandaşlarımızın arzu ve talepleri doğrultusunda rotamızı çiziyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize hayırlı olsun! Her şey samimiyetle gelişen bir Pınarhisar için! ifadelerine yer verildi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. memurun görevi hizmettir 14 Ekim 2020 Çarşamba 15:09:40

    Vatandaş vatanının sahibidir onu kanıyla canıyla kurmuşdur; vergisini vermekte oyunu verip ülkeye hizmet edecek memurlarını seçerek maaşlarını ödemektedir ve memurun ödevi görevi vatandaşın gereksinmelerini yerine getirmektir.

  2. Maşallah. Çok çalışkan her taşın altına elini sokan herkese ulaşmaya çalışan bir başkan sahibi oldu Pınarhisar. Şahsen de tanışma fırsatı bulmuştum. Bu tüm vatandaşımızın kazanımızdır aslında. Hizmeti özlemişiz.