İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Martin Yerel Basınla Buluştu

İYİ Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ediz Martin, partisinin İlçe
Başkanı Bülent Akın, Belediye Meclis Üyeleri Hakan Doğan, Hülya Özdemir, Mehmet Kuruçay ve İl Genel Meclis Aday Adayı İbrahim Erkal ile ilçede görev yapan yerel basın mensupları
ile kahvaltıda bir araya geldi. Adaylığı ve seçim süreci ve belediyeyi
kazanmaları halinde atacakları ilk adımları paylaşan Martin,
“Belediyemizin bütçesinin sağlıklı bir planlama ile yeterli olduğunu
düşünüyoruz. Belediyeye ait zarar eden tesisleri işletmeyi düşünmüyoruz.  
Belediye çalışanlarımızın doğru şekilde yönlendireceğiz” dedi.
Geçtiğimiz hafta adaylığının bizzat Genel Başkan Maral Akşener tarafından grup toplantısında açıklandığı için mutlu olduğunu ifade eden Ediz Martin, “Uzunköprü belediyemizden YSK süreci ile ilgili istifa dilekçesi vermemden sonra önce üyelik sonra da aday adaylığı müracaatı gerçekleştirdim. Hemen akabinde ise belediye başkan adaylığım bizzat genel başkanımız tarafından grup toplantımızda açıklandı. Bu süreçte yanımda olan ailem ve değerli başkan ve yöneticilerime teşekkür ediyorum” dedi.
“BAKTIM Kİ YILLARDIR KARŞISINDAKİLERE YANLIŞ DİYENLERİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK”
Cumhuriyet Halk Partisi’nde başladığı siyasi hayatına niçin İyi Parti’de devam ettiğine dair kendisine yöneltilen soruyu cevaplayarak başlayan İyi Parti Uzunköprü belediye başkan adayı Ediz Martin; “Siyasete rahmetli babam Refik Martin’in de yaptığı mücadeleden dolayı hiç yapancı olmadım. Hep yanlışların karşısında doğruların yanında oldum.  Baktım ki yıllardır karşısındakilere yanlış diyenlerin birbirinden farkı yok bende siyaseti doğru şekilde hizmet aracı olarak gören İYİ Parti’deyim” dedi. Uzunköprü belediyesinde siyaset odaklı değil, vatandaşa hizmet odaklı çalışacaklarını belirterek açıklamalarını sürdüren Ediz Martin, “Bizler  bu yola siyaset yapmak için değil, belediyenin asli olan kamu hizmetini gerçekleştirmek adına çıktık. Mücadelemiz Uzunköprü halkının mücadelesi olacaktır.  Vatandaş ve proje odaklı çalışacağız.  Belediyemizin bütçesinin sağlıklı bir planlama ile yeterli olduğunu düşünüyoruz. Örneğin zarar eden tesisleri işletmeyi düşünmüyoruz.  Belediye çalışanlarımızın doğru şekilde yönlendireceğiz.  Belediye çalışanları hiçbir şekilde parti çalışmasında görmeyeceksiniz.  Uzunköprü’müzün kaderini değiştirmek için çıktığımız bu yolda; yok sayılan halkımızın umudu olmak için buradayız. Kıymetli Uzunköprü esnafımızın, emekçilerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla bakmalarını sağlayacak projelerimizle, halkımızın hizmetinde olacağız” ifadelerine yer verdi.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol