İYİ Parti’de görev dağılımı belli oldu

İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığında görev dağılımı İlçe Başkanı Nagihan Alpsoy Özçelik tarafından açıklandı. Nagihan
Alpsoy Özçelik kongre süreci sonrasında da muhtemel isimlerle
yollarına devam edebileceklerini ifade etti.

İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığında görev dağılımı belli oldu. 

Kısa bir süre sonra yapılması planlanan ilçe ve il kongresi öncesinde görev dağılımını yaptıklarını ifade eden Başkan Nagihan Alpsoy Özçelik kongre süreci sonrasında da muhtemel isimlerle yollarına devam edebileceklerini söyledi. Özçelik yaptığı açıklamada, “Bundan sonraki süreçte her salı günü toplanacağız. Çünkü yarın seçim olacakmış gibi bir çalışma programı belirledik. Hem merkezi, hem de alan çalışmalarında yapmamız gerekenler konusunda belirli programları gözden geçirmeliyiz. Hepimiz her şeyi bilecek diye bir şey yok dayanışma içerisinde olup sıkı sıkıya bir birimize kenetlenerek İYİ Parti’nin politikalarını halkımıza anlatmak durumundayız. Ülkemizin halini herkes çok iyi bir şekilde görüyor, en İYİ görenlerin başında ise Genel Başkanımız Meral Akşener. Çünkü söyledikleriyle ve yaptığı uygulamalarla kendisiyle çelişmeyen tek lider! Ülkemizin hangi bataklığın içerisine sürüklendiğini çok güzel özetledi. Bizlerde bunları halkımızla paylaşmalı ve anlatmalıyız. İşte bunu başardığımız andan itibaren ise ülkemizin aydınlık günlere kavuşturacak tek bir parti var İYİ Parti tek lider ise Meral Akşener’dir” dedi.
Yapılan görev dağılımı ise şu şekilde oluştu: “İlçe Sekreteri: Gülşen Geres, İlçe Muhasibi: Kadir Yiğit, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Berkant Pehlivan, Siyasi İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Serkan Koçtürk, Hukuk ve Seçim işlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Aynur Karagözoğlu, Medya ve İletişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Canan Ülkü Akan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Ümit Baştürk, Tarım ve Köy İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Erdi Taş, Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Mesut Durmuş, STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sıtkı İspay, Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Alperen Yaman, Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nesrin Filiz, Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Adviye Erpak, Toplumsal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Ertan, Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Akdeniz, Ekonomi Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Ömer Erek, Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Semih Doğan, Uluslar arası İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Çetin Tuna, Kalkınma Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Nurcan Uz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol