İYİ Parti’de Yeniden İbrahim Erkal Dönemi, Şimdi Gözler Açıklayacağı Yönetime Çevrildi

İYİ Parti’nin geçtiğimiz aylarda yaşadığı krizin ardından il ve ilçeler sathında hızlıca yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu kapsamda lağvedilen il- ilçe teşkilatlarında yapılanma tamamlanmak üzere. İlçemiz Uzunköprü’de de lağvedilme sürecinden önce ilçe başkanı olarak görev yapan İbrahim Erkal yeniden görevinin başına döndü. Erkal geçtiğimiz gün İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün elinde ilçe binasında gerçekleşen tören ile resmen mazbatasını aldı. İYİ Partide şimdi gözler Erkal’ın açıklayacağı yönetim kuruluna çevrildi. 

İYİ Parti’de yaşanan kapanma sürecinin ardından tekrar İyi Parti Uzunköprü ilçe başkanlığı görevine getirilen İbrahim Erkal mazbatasını dün düzenlenen törenle İyi Parti il başkanı Serpil Tütüncü’nün elinden aldı. İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı binasında Saat 15.30’da başlayan basın toplantısına İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

“ESKİDEN ÜYE YAPMAKTA ZORLANIRDIK ŞİMDİ ÜYE OLMAK İÇİN YOLDA
ÇEVİRİYORLAR”

İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Erkal mazbatasını aldığı törende değerlendirmelerde bulunduç Erka, Uzunköprü’de İYİ Parti'ye azalmaz bir teveccüh, inanılmaz bir özlem olduğunu ifade ederek, “İktidarın oluşturduğu korku rejimini de insanların üzerinden yıktığımızı da görüyorum. Eskiden insanları üye yapmakta zorlanırken, artık bizi yolda çeviriyorlar 'Bizi üye yap' deyip sosyal medyada fotoğraf paylaşmayı istiyorlar. Artık insanlarda korku kalmamış. Bundan onur ve gurur duydum. Bunları yaşadıktan sonra da partimle ve bu partide siyaset yaptığım için kendimle gurur duydum. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey halkımızın bu teveccühüne daha çok çalışarak layık olmak, İYİ Parti'yi bölgemizde çok daha iyi yerlere getirmektir” dedi.

TÜTÜNCÜ, “İLÇE BAŞKANLARIMIZ
ATEŞ GİBİ!”

Erkal’ın ardında konuşan İYİ Parti il başkanı Serpil Tütüncü de İYİ Parti'nin hızla büyüdüğünü ifade ederek, "Önümüzdeki seçim normal bir seçim değil. Bu seçim Türkiye'nin geleceği. Bunun için de İYİ Parti çok çalışıyor ve çalışmak zorunda ki, çalışacağız. Başkanlarım da ateş gibi başkanlar, inşallah her şey çok daha iyi olacak” dedi. Yapılan konuşmanın ardından İyi Parti il başkanı Serpil Tütüncü ilçe başkanı İbrahim Erkal’a ilçe başkanlığı mazbatasını teslim ederken, Erkal’da oluşturduğu ilçe yönetim kurulu listesini kendisine teslim etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol