İYİ Parti İl Başkanlığı’nda görev değişikliği

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Köseoğlu yaptığı basın açıklamasıyla, genel merkezin talimatıyla görev değişikliğine gidildiğini, kendisinin yerine İl Başkanı olarak Hilmi Hersek’in atandığını belirtti. 

Dün saat 09.30’da basın mensuplarının karşısına çıkan Köseoğlu, şunları söyledi; “25 Ekim 2017 tarihinde kurucu İl Başkan vekilliği ile başlayan, sonrasında 24 Haziran 2018 seçimlerinde 3. sıra Milletvekili adaylığı, son olarak Temmuz 2018’den beri sürdürmekte olduğum İl Başkanlığı görevimden dün (17 Eylül 2019) itibari ile genel merkezimizin verdiği talimat ile görev değişikliğine gidilmiş ve yerime yeni İl Başkanı Hilmi Hersek atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.
İYİ Parti Türkiye’nin ümidi olmak için kuruldu ve yollara çıktık. İYİ Parti ailesinin bir ferdi olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin izinde parti sevdamıza devam edeceğimi bildiririm. Taze kan ve bayrak değişiminin partimize iyi gelmesi en büyük temennimdir.
Mustafa Köseoğlu olarak İl Başkanlığı makamında bulunduğum sürede yanlışlıkla ya da bilmeyerek kırdıklarım oldu ise sizlerin vasıtasıyla özür dilemeyi bir borç bilirim. Sizlerin nezdinde özel bir özrü ve teşekkürü de buradan eşim ve kızıma iletmek isterim; Bu iki yıllık süreçte onların sabrı ve anlayışı için ayrıca minnettarım.
Beraber yola çıktığım ve yol yürüdüğüm tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı sunarım.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol