İYİ Parti Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısında buluştu

İYİ Parti’nin Kırklareli Milletvekili aday adayları Cumartesi günü tanıtım toplantısında bir araya geldiler. İşte İYİ Parti’nin aday adayları; Ali Dermenci, Batu Uyar, Hilmi Hersek, Hilmi Kahraman, İrfan Gökner, Kürşat Yamaner, Mahir Altan, Niyazi Doğukan Koç, Olcay Geyik, Rahim Cumalı, Sipel Pişkin, Şükrü Karademir ve Zekai Budak.

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı, Kırklareli Milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. 1 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’de İYİ Parti binasında düzenlenen toplantı İl Başkanı Volkan Akman’ın açılış konuşması ile başladı. Tüm milletvekili aday adaylarına başarılar dileklerini sunan Akman, daha sonra Milletvekili aday adaylarını alfabetik sıra ile kürsüye davet etti.
Ardından 13 Milletvekili aday adayı sırayla kısaca kendilerini tanıttılar ve neden aday olduklarını açıkladılar. İYİ Parti’nin Kırklareli’nden Milletvekili aday adayı olan Ali Dermenci, Batu Uyar, Hilmi Hersek, Hilmi Kahraman, İrfan Gökner, Kürşat Yamaner, Mahir Altan, Niyazi Doğukan Koç, Olcay Geyik, Rahim Cumalı, Sipel Pişkin, Şükrü Karademir ve Zekai Budak yaptıkları konuşmalarda, kendilerinden bahsetmelerinin yanı sıra ülke gidişatından duydukları endişeyi vurgulayarak, aday olmalarındaki en büyük etkenin mevcut iktidarın değişmesi için olduğunu kaydettiler.
Toplantının ardından aday adayları Fevzi çakmak Bulvarı ce Cumhuriyet caddesi boyunca yürüyerek, halkı selamladılar. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol