İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hersek’ten gazetemize ziyaret

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den Kırklareli Milletvekili Aday adayı olan Hilmi Hersek Önadım gazetesini ziyaret etti. Hersek yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar siyasetçi hep konuşandı. Ama biz dinleyen siyasetçi olmayı tercih ediyoruz. Gidiyoruz, gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın sorunlarını, varsa çözüm önerilerini alıyoruz. Onları genel merkezimize aktarıyoruz. Seçim kampanyasını da bu şekilde sürdürmeyi planlıyoruz” dedi…

İYİ Parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Hilmi Hersek, geçtiğimiz gün Önadım Gazetesini ziyaret etti. Ziyaretini Siyasi Danışman; Burcu Çalışkan ve Partililer; Fatih Teğiş, Adnan Işıksal ile birlikte gerçekleştiren Hersek’i Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ağırladı. 
İYİ Parti’nin Kırklareli’ndeki ilk aday adayı olan Hilmi Hersek ziyaret esnasında yaptığı açıklamasında; “Başvurumuzu geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirdik. Aday adaylık başvuru süresinin sona ermesinin ardından, Genel merkezimiz Mart sonu veya Nisan başı gibi süreci netleştirir. Sonuç ne olursa olsun ilimiz için, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemiz için çok önemli bir seçim. Elbette başka aday adayları da olacaktır. Bu bir görev yarışıdır. Partimize çok büyük bir ilgi var. Bu da oldukça sevindiricidir. ” dedi.
Gerek merkezde, gerekse ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla iç içe olduklarını ifade eden Hersek şöyle devam etti; “Bugüne kadar siyasetçi hep konuşandı. Ama biz dinleyen siyasetçi olmayı tercih ediyoruz. Gidiyoruz, gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın sorunlarını, varsa çözüm önerilerini alıyoruz. Onları genel merkezimize aktarıyoruz. Seçim kampanyasını da bu şekilde sürdürmeyi planlıyoruz.”
İYİ Parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Hilmi Hersek ve beraberindeki partililer daha sonra iyi dilek temennileri ile Gazetemiz tesislerinden ayrıldılar. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol