İYİ Parti Merkez İlçe Kongresini gerçekleştirdi

İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatı’nın 1. Olağan Merkez İlçe Kongresini 11 Şubat Pazar günü parti binasında gerçekleştirdi. 

Hafta sonu toplam 7 ilçedeki ilçe kongrelerinin hepsini tamamlayan partililer, bu kez Merkez İlçe Kongresi için bir araya geldiler. Saat 10.00’da başlayan kongrede ilk olarak divan teşekkülü oluşturuldu. Divan Başkanlığını Kırklareli İl Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner’in yaptığı kongrede ilk olarak saygı duruşu gerçekleştirildi ardından İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporu ve mali raporun okunmasının ardından Mevcut Merkez İlçe Başkanı ve yeni dönem adayı Burcu Özel bir konuşma yaptı. Özel konuşmasında şunları kaydetti; “Siyasetin tarihini değiştirmek için bugün burada Kırklareli İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın 1. olağan kongresini yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. İyi Parti İktidar kaygılarından ve şahsi kaygılardan doğmamıştır. Aziz Türk Milletimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için mecburiyetten doğmuştur. Bir tohumduk, fidan olduk. Sizlere söz veriyoruz İyi Partimiz gölgesinde mutluluğun, huzurun, adaletin, özgürlüğün, insanların birbirine sevgi ve saygı duyduğu bir çınar ağacı olarak büyümeye devam edecektir. Bizim partimiz bir cesurlar hareketidir. Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. Biz, inanç, azim, kararlılık ve iman gücümüzle yola çıkmış bulunmaktayız. Milli irademiz temel esasımızdır.
Ülkemizdeki zor ve bunalımlı dönemi, tüm sorunlarımızı milli irade ve demokratik siyaset ile aşarak başaracağız. Hiçbir menfaat gözetmeksizin, herkesten daha çok çalışarak ve özverili davranarak, vatandaşımızın dertlerine ve sorunlarına ortak olup çözüm yolları üreterek bulunduğumuz makama ve Kırklareli'ne karşı sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Kırklarelimizi layıkıyla temsil edeceğimizden ve hakkımızı, hukukumuzu koruyacağımızdan kimsenin kaygısı olmasın.
Gençlerimize kimsenin boyunduruğu ve baskısı altına girmeden özgürce bulabilecekleri iş, kadınlarımıza güven, yaşam hakkı ve eşitlik, çocuklarımıza ve yaşlılarımıza huzur, sağlık ve neşe getirmek için yola çıktık. Biz kimseden inandığı ve benimsediği değerlerden vazgeçmesini istemiyoruz. Vatanımızı, bayrağımızı bu toprakları seven ve saygı duyan herkesi kucaklamaya hazırız. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetidir. Ülkemiz, her zaman şanıyla şerefiyle göndere çektiğimiz, göklerde dalgalanan şanlı ay yıldız bayrağımız her şeyden üstündür. İyi Parti Türkiye'ye İyi Geldi, daha da iyi gelecek. Kırklarelimize İyi gelecek. Amacımız ve misyonumuz 80 milyonla kucaklaşmaktır. Aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen Biz Büyük bir Milletiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin de ifade ettiği gibi bizler Türkiye'yi bir bayram sofrasında buluşturacağız. Hakça paylaşacağız, Birlikte başaracağız.”
İYİ Parti Kırklareli 1. Olağan Merkez İlçe Kongresinde Başkanlığa tek listeden yeniden aday olan Burcu Özel yapılan oylamada 110 oy aldı.
İşte yönetimde yer alan isimler; Burcu Özel, Alpay Akyüz, Aysun Mermer, Erdem Gürsoy, Gülcan Savaş, Işıl Mert, Nuran Özcan, Ömür Yavuz, Öztekin Sezgin, Zafer Coşkuntuna, Arzu Yaprak, Berkant Pehlivan, Caner Yıldız, Hakan Küçüksalam, Hamit Kan, İlker Güneş, Mustafa Elitaş, Tuncay Sert, Ufuk Ötün, Veysel K.Yücel, Caner Çorak, Çetin Tuna, Doğan Alpay, Gurur Deyrin, İrfan Demiraco, Soner Özmen ve Şeyma Demirbilek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol