İYİ Parti Edirne'de Merkez ve İlçe Teşkilatlarını Lağvetti

İYİ Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda Edirne genelinde il ve ilçe teşkilatlarını feshetti. Böylece İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir ve İlçe başkanlarının görevleri sona erdi. İYİ Parti kaynakları il ve ilçe örgütlerinin kısa süre içerisinde yeniden yapılanacağını açıkladı. İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanı İbrahim Erkal da konu ile alakalı olarak bir açıklama yaptı. 

İl ve ilçe yeni bir yapılanmaya gidecek olan İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatında önümüzdeki dönemde yeni atamaların yapılması bekleniyor. İYİ Parti Genel Merkezinin, İYİ Parti Edirne teşkilatlarını feshetme kararını yöneticilere tebliğ etmesi haberi Edirne’nin siyaset gündemine bomba gibi düştü.

İYİ Parti Genel Merkezi, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, ve İYİ Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Tarık Aldeniz’in, parti binasında İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya ile yaşandığı iddia edilen arbedenin faturasını kesti. 11 Mart 2022 tarihinde yaşanan olay sonrasında İYİ Parti Genel Merkezi, İYİ Parti Edirne teşkilatını feshetme kararını İl ve İlçe başkanlarına iletti.

İYİ PARTİ UZUNKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI
ERKAL’DAN AÇIKLAMA

İyi Parti Uzunköprü İlçe Başkanı İbrahim Erkal partinin il ve ilçelerde fesh edilmesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Erkal açıklamasında, “Edirne ve ilçelerinde Sayın Genel Başkanımızın iradesinde biliyor veya duymuşsunuzdur ki, yeniden yapılandırılmak üzere İl Başkanlığı, 9 ilçe Başkan ve yönetimleri düşürülmüştür... Kanaatim odur ki süreç en kısa sürede tamamlanacaktır. Bu uygulama Genel merkezimiz ve Başkanımızın tasarrufu ile oluşmuş, İYİ PARTİ’nin siz değerli üyelerine üyelikleriyle ilgili bir farklılık oluşturmamıştır. Siyaseten farklı algılar oluşmaması adına Siz değerli üyelerimizin bilgisine arz olunur…” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol