İŞKUR ve SGK İl Müdürleri, KTSO’yu ziyaret etti

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Kırklareli İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli İl Müdürü Av. Tahsin Halcı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret ederek KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bıyıklı ile görüştüler.

İŞKUR Kırklareli İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu ve SGK Kırklareli İl Müdürü Av. Tahsin Halcı, KTSO’yu ziyaret ederek KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bıyıklı ile görüştü.
Yapılan ziyarette İŞKUR Kırklareli İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu, Aktif İşgücü Programları, Teşvikler, Kısa Çalışma Uygulaması ile Kurumlarınca yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. SGK Prim Borcu Yapılandırması’na ilişkin bilgi veren SGK Kırklareli İl Müdürü Av. Tahsin Halcı ise; 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunduğu halde 28 Aralık 2018 tarihi itibarıyla ödenmesi gereken tutarları süresinde ödemeyen veya eksik ödeyerek yapılandırması bozulanların son ödeme süresinin 28 Şubat 2019 tarihine kadar uzatıldığını belirtti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soner Ilık, bilgilendirmelerinden dolayı Çalışma ve İş Kurumu Kırklareli İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli İl Müdürü Av. Tahsin Halcı’ya teşekkür ederek, üyeleri ile bu bilgileri paylaşacaklarını söyledi. (KTSO)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol