İŞKUR İl Müdürü’nden Genel Sekreter Şimşek’e hayırlı olsun ziyareti

Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu, Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Şimşek’e göreve yeni başlamasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreter Ahmet Şimşek, önceki gün gerçekleştirilen görüşmede İŞKUR İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu ile Kırklareli Üniversitesi’nin projeleri ve iki kurum arasında işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede İŞKUR İl Müdürü Babalıoğullu, Genel Sekretere yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Kırklareli için Kırklareli Üniversitesi ile birlikte çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Babalıoğullu, İŞKUR’un çalışmaları ve imkânları ile ilgili bilgiler de paylaştı.
Genel Sekreter Ahmet Şimşek ise, İŞKUR Müdürü Babalıoğullu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi dilek ve temennileri için teşekkür etti. Şimşek, İŞKUR'un Türkiye genelinde işsizliğin azaltılmasına yönelik başarılı çalışmalara imza attığına değinerek, Kırklareli Üniversitesi’nin en önemli paydaşlarından biri olduğunu kaydetti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol