İŞKUR binasına Erişilebilirlik Belgesi

Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonrasında İŞKUR hizmet binası Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazandı. Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, belgeyi İŞKUR İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu’ya takdim etti.

İŞKUR hizmet binasında yapılan inceleme neticesinde düzenlenen Erişilebilirlik Belgesi İl Müdürü Faruk Uysal tarafından Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu’yateslim edildi.
İlimizde umuma açık hizmet veren her türlü yapı ve açık alanlar ile toplu taşıma araçlarında erişilebilirliğin izleme ve denetimini yapmak üzere oluşturulan Kırklareli İli Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu hizmet binasında değerlendirme çalışması gerçekleştirildi.Yapılan inceleme neticesinde Komisyon Toplantısında alına kararla erişilebilir olduğu belirlenen Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Binası için Erişilebilirlik Belgesi düzenlendi. Düzenlenen Erişilebilirlik Belgesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal tarafından Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu’ya teslim edildi. (B.Uçarkuş (Gültekin)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol