İŞKUR "Satış Elemanı" kursu başlatıyor

İŞKUR'un düzenlediği "Aktif İşgücü Programları mesleği olan vatandaşlara mesleklerinde tecrübe kazandırmayı ve onların istihdam olmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor. 

Kırklareli'nde İŞKUR, İşbaşı Eğitim Programları dahilinde "Satış Elemanı (Perakende)" alanında kurs düzenliyor. Başlangıç tarihi 07.10.2015 olan eğitim dönemi 31.03.2016'da sona erecek. Toplamda 148 gün, 1110 saat sürecek olan eğitim, Pazar günü hariç haftanın her günü, Beyza Day. Tük. Mal. Gıda İnş. San. Tic. Ltd. Şti'de uygulanacak.
"Satış Elemanı (Perakende)" eğitimine, 16-40 yaş arası ve ilköğretimden lisans mezuniyetine kadar tüm bayanların başvuru yapabileceği kursun son başvuru tarihi bugün. İŞKUR'un internet sayfasında yayınlanan söz konusu ilana göre, kursa başvuru yapmak isteyenler ilk olarak İŞKUR'a kayıt yaptırmalı. Katılım şartlarını karşılayan adaylar, son başvuru tarihine kadar Kırklareli'nde SGK binasına taşınan İŞKUR Kırklareli'ne Müdürlüğü'ne gelip başvuru yapabilecek.
İŞKUR'un internet sayfasında yayınlanan ilgili ilana göre, kurslara katılan işsizlerden hiçbir ücret alınmamakla birlikte, kursiyerlerin zaruri giderlerini karşılamak üzere her fiili eğitim günü için kursiyerlere ödeme yapılıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol