"İLLALAH" Dedirtti

Avrupa ve İstanbul Arasında Yer Alan Yerleşim yerleri Arasında Gelişmeye En Açık İlçesi Babaeski'de Gurbetten Evlerine Tatil Amacı İle Gelen ve Ekmek Teknelerinin Kapılarını Geçinebilmek Adına Açan Babaeskililer "İLLALAH" dedi 

Diğer İlçe, Belde ve Yerleşim merkezleri arasında büyümeye en elverişli Babaeski'de YEREL YÖNETİME yaka silkme dönemi tüm hızı ile devam ediyor.
Yaka silkme ve bolca İLLALLAH dedirten dönem için söylenecek tüm olumsuz cümleleri sarf eden ilçe sakinlerinin beklide en mağdur olanları esnaf olanları…
"Ramazan Bayramı Geldi Hanım… Çocukları alıp memleketimize gidelim" sözleri sonrası yola revan olan ve Dereköy sınır kapısından girerek Kırklareli'den Babaeski'ye giren GURBETÇİLERE ise yöneltiğimiz KIRKLAR TV mikrofonlarına nutku tutulduğundan mütevelli şaşkınlıklarını ifade eden hareketleri ile cevap verebildiler.
Babaeskili ESNAF
"TOZ ALMAKTAN YORULDUK"
Bölgesel anlamda haberciliğin tek adresi olan ÖNADIM MEDYA GRUBU, Babaeskili esnafa yönelttiği mikrofonlarına bıkkınlık ifadeleri yansıdı.
"Babaeski Belediye Başkanlığının yaptığı alt ve üst yapı atağı kelimenin tam anlamı ile işlerimiz ciddi anlamda baltaladı. Öyleki günlük kazancımız yarı yarıya düştü. Kazancımızı bir kenara bıraktığımızda, sağlık açısından yine olumsuz örnekleri görmekteyiz.
Günde 20 - 30 kez dükkanlarımızın tozunu almaktayız. Aylardır aynı görüntünün içerisinde geçim mücadelesi vermekteyiz." Cümleleri ile yerel yönetimin çok az sorumluluk alarak, plansız hareket etmenin cezasını HALKINA ve ESNAFINE KESTİRDİĞİNİ ifadelerine taşırken, Babaeskili vatandaşta aynı kelimelerin sonunda İLLALLAH dedi.
Babaeski Belediye Başkanlığının yürüttüğü çalışmaların kısmen başlaması ise hem esnaf hem vatandaş için tek teselli oldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. BİZDE ÖYLE BALKONDA TOZDAN OTURAMIYORUZ.KIRKLARELİ EDİRNE CADDESİNDE OTURUYORUZ DEVAS ÇAKIL VE KUM KAMYONLARI İNATLA ÜSTÜ AÇIK FUL DOLU OLARAK GEÇİYOR HIZ TAHDİDİNEDE UYMADIKLARINDAN KALKAN TOZ BALKONLARIMIZDA OTURMAMIZI ENGELLİYOR HER KERESİNDE 155 E İHBARDA BULUNUYORUZ 155 TEN ALDIĞIMIZ YANIT İSE İLGİNÇ İSTEDİĞİNİZ YERE ŞİKAYET EDİN...

  2. PLANSIZ VE DÜZENSİZ İŞ YAPAN BABAESKİ BELEDİYESİ ( CHP ) OYLARINI NEDEN SÜREKLİ ÇOĞALTIYOR. HALKIN SIZLANDIĞINA BAKMAYIN