İLESAM Genel Başkanı Parmaksız ilimizde öğrencilerle buluştu

İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nden Ebubekir Özden ile İLESAM Kırklareli İl Temsilcisi Alaeddin İkican Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda İLESAM Kırklareli Atölyesi öğrencileri ile bir araya gelip Edebiyat Atölyesi dersini işledi.

Edebiyat Atölyesi dersinde telif hakları konusunda öğrenciler bilgilendirildi ve İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız roman, şiir, hikaye, deneme ve diğer edebi türlerden öğrencilere ders verdi.
Ders öncesinde Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Yücel İLESAM Kırklareli Atölyesini ziyaret ettiler ve beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler. İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız Kırklareli Atölyesindeki öğrencilerle dersten sonra yaptığı açıklamada " Kırklareli’ndeki Atölyedeki öğrencilerimizden geleceğin yazarlarının çıkacağına ümidim tamdır" dedi. Parmaksız, Kırklareli Edebiyat Atölyesine gösterilen bu ilgi sayesinde atölyeye devam eden 45 öğrenci içerisinden Kırklareli’ni ve Türkiye’yi dünyaya duyuracak geleceğin yazarlarının çıkacağına inancının tam olduğunu söyledi. Bu projeyi Adana’da Gaziantep’te Kütahya’da Erzincan’da Tokat’ta ve Ankara’da gerçekleştirdiklerini ve Kırklareli Edebiyat Atölyesinden çok memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol