gazetetrakya.com ve kirklartv.com yeni görünümleriyle yayında!

Trakya'nın rakipsiz haber siteleri gazetetrakya.com ve kirklartv.com dün yeni görünümleri ile kullanıcılarla buluştu. İçerik kalitesi aynı olan, yeni görüntüsü ile kalitesini daha da yükselten web sitelerimizde, yenilikler sürecek…

Önadım Medya Grubu basılı yayının yanı sıra attığı çağa uygun teknolojik adımlarla da Kırklareli halkını 'haber'dar etmeye devam ediyor.

Trakya'nın en çok takip edilen haber sitesi gazetetrakya.com ve yine Trakya'nın tek video-haber sitesi kirklartv.com yenilenen ara yüzleri ve değişen görünümleri ile siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunuldu…
Tam 8 yıldır haberciliği bilgisayar ekranlarına taşıyan, okuyucuyu Kırklareli ve Trakya bölgesinden en hızlı şekilde haberdar eden gazetetrakya.com, özellikle zengin içeriği, yazarları, gündem belirleyen anketleri ve çok değerli arşivi ile Trakya halkının en çok takip ettiği web sitelerinin başında geliyor.
Siyasetten spora, kültür sanat haberlerinden, ekonomiye kadar birçok önemli haberi 8 yıldır web sitemizde paylaştığımız gazetetrakya.com artık yeni yüzüyle de bu misyonunu sürdürecek.
İçerik bakımından tartışmasız 1 numarada yer alan gazetetrakya.com ve kirklartv.com web sitelerini takip edenler artık görselliğin değişmesi gerektiğini her fırsatta dile getirdiler ve bizlerle paylaştılar.
Önadım Medya Grubu olarak okuyucularımızın fikirlerini her zaman ön planda tuttuk ve işte şimdi bu taleplerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz…
www.gazetetrakya.com ve www.kirklartv.com yeni yüzüyle Salı gününden itibaren sizlerle birlikte olmaya başladı…
gazetetrakya.com; Ulusal haber sitelerindeki kullanıcı ara yüzünü benimseyerek, daha modern, daha çağdaş ve daha kullanışlı bir dış görüntüye kavuştu.
Özellikle fotoğraf destekli yeni görüntüsü ile çok daha ilgi çekici ve renkli bir görünüme kavuşan sayfanın kullanımı da daha elverişli hale geldi.
Trakya'nın tek video-haber sitesi kirklartv.com ise, yeni görüntüsüyle; sadelikten sıyrılarak, keyifle ve ilgiyle izlenecek videolarını takipçileri ile buluştu. Kolay kullanımı, daha hızlı yapısı ve elbette zengin içeriği ile kirklartv.com da yeni ara yüzünü Trakya halkına göstermenin mutluluğunu yaşıyor.
Bugüne kadar zengin içeriğini ön plana çıkaran, dış görüntüsü güzel olan ancak içeriği ile verimsiz kalan web sitelerini geride bırakan gazetetrakya.com ve kirklartv.com işte şimdi bu eksiklerini de tamamlıyor ve kullanıcılarını her gün bu yeni sitelere davet ediyor…
Evet siteler yeni ama değişmeyen kalite hep aynı kalacak…

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yenı gorunumuznu guzel ancak yorum panelınız ınsanı fıtık edıyor yorum yazıyorsunuz yarım saat beklıo bunu duzeltmelısınız yorumsuz kuru kuruya bır sıte bı ıse yaramaz

  2. Dinçer Alabaşoğlu 07 Eylül 2012 Cuma 15:55:04

    Yeni arayüzünüz çok daha kullanışlı ve şık. Başarılarınızın devamını diliyorum.

  3. bu şekliyle çok güzel oldu ama trakya ile ilgili daha fazla ve değişik haberlerede yer verilirse biz dışarıda yaşayanlar daha iyi bilgi sahibi olabileceğiz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

  4. Ata Karataş -SPOR -GÜREŞ 10 Eylül 2012 Pazartesi 13:11:49

    Her sabah en az beş dakika mutlaka bir göz atıyorum. Bu şekliyle güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.