Selahattin Karanfiler güven tazeledi

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulunu 11 Kasım Pazar Halk eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yapılan seçimlere tek liste giren mevcut başkan Selahattin Karanfiler güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

Saygı duruşu ve sonrasında okunan İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul, divan heyetinin oluşturulması ile devam etti. Divan başkanlığına Ziya Eser getirildi. Sonrasında Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın mesajı okundu.
“Sendikacılık sadece muhalefet etme işi değildir”
Genel Kurulda konuşma gerçekleştiren mevcut başkan ve tek aday Selahattin Karanfiler, Eğitim Bir-Sen olarak yetkili sendika olduklarını ve öğretmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesi adına çalıştıklarını ifade etti. Sendikacılığın sadece muhalefet etmek olmadığının altını çizen Karanfiler, Eğitim Bir-Sen olarak yanlış olduğunu düşündükleri uygulamaların düzeltilmesi adına gerekli olan ön hazırlıkları daima yaptıklarını ve yaptıkları çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı ve Hükümete sunduklarını kaydetti. Gerçekleştirilen genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Karanfiler, teşekkür ederek sözlerini tamamladı.Konuşmaların ardından Eğitim Bir-Sen Kırklareli Temsilciliğinin 2014-2018 yılları arasında düzenlediği ve katıldığı faaliuyetleri içeren Faaliyet Raporu okundu. Raporun ardından seçime geçildi. Tek liste olarak seçimlere giren Selahattin Karanfiler güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol