Kırklareli Hardaliyesi Yeniden Hayat Buluyor

Kırklareli Hardaliyesi ilimiz kurumlarının da destekleriyle yeniden can buluyor. Bu kapsamda yeni bir üretim tesisi faaliyete geçerken, İl Müdürü Funda Eylem Özel, beraberinde Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ile söz konusu tesisi inceledi.

Kırklareli Hardaliyesi yeni üretim tesisiyle tekrar can buluyor. Tarım ve Orman İl Müdürü Funda Eylem Özel tesisiziyaret etti.
İl Müdürü Özel ilimizde bulunan ve hardaliye üretiminde yeniden yapılanmış üretim tesisiyle faaliyete geçen işletmenin faaliyetlerini yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kendine konuşmak 25 Ekim 2020 Pazar 21:22:58

    bu kendine konuşmak gibi birşey. tekirdağda alışveriş yaptığım yaygın tatlı evlerinden ve kırklareli peynirleri bulduğum bir kentinizin markasında edirne hardaliyesi satılıyor. şu nehirlerinden birinin ismiyle anılan. kırklarelili bile kendi hardaliyesini vitrine koymuyor.

  2. sahiplenemiyoruz 27 Ekim 2020 Salı 10:14:36

    ne peynirimizi ne hardaliyemizi sahiplenemiyoruz. kırklareli peyniri bilen yok edirne peyniri biliniyor. hardaliye aynı şekilde. tanıtım eksik. arkadaşın dediği gibi sadece kendimize mi reklam yapıyoruz nedir böyle ?