Jandarmadan kumar operasyonu

Kırklareli İli Jandarma Komutanlığı ekiplerince Lüleburgaz İlçesi Büyükkarıştıran Beldesinde kıraathanelere düzenlenen operasyonda kumar oynayan ve kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı tespit edilen toplamda 12 kişi gözaltına alındı…
12 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilen baskında kumar oynayan ve kumar Oynanması için yer ve imkan sağladığı tespit edilen Ş.Ş. ve N.Y. isimli şahıslara ait kıraathanelerde yapılan kontrollerde 3 şahıs kumar oynarken, 1 şahıs kapalı alanda sigara içerken yakalandı ve kumarda kullanıldığı tespit edilen 6 adet sigara makinesi ve 2 adet çarkıfelek makinesi ele geçirildi. 

Olayla ilgili olarak kumar oynayan ve sigara içen şahıslara idari yaptırım uygulanırken, işletme sahiplen ise adli makamlara teslim edilmek üzere Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı.
Jandarmadan İnternet
Kafelere baskın…
Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; 12 Ocak 2017 de Lüleburgaz ilçesi Ahmetbey beldesinde faaliyet gösteren İnternet Kafelere baskın düzenlendi..
Yapılan kontrollerde İşletme içerisinde bulunan bilgisayarlarda porno sitelerine erişim sağlandığı, işletmede 2 adet oyun masası bulunduğu ve üzerlerinde okey takımı ile iskambil oyun kağıtları olduğu tespit edildi.
Bahse konu İnternet Kafe hakkında düzenlenen tutanak Lüleburgaz Kaymakamlık Makamına gönderilirken İşletme hakkında "İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkında Yönetmelik"te belirtilen hususlara aykırı hareket edildiği için 15 gün kapatma kararı verildiği, ayrıca İşletme Kurallarına Aykırı Hareket edildiğinden Ahmetbey Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından 1.260 TL idari para cezası uygulandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol