“Bir Fikrim Var” Projesi tanıtıldı

Trakya Kalkınma Ajansı ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Bir Fikrim Var" projesinin tanıtımı Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in katılımı ile yapıldı. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 07 Kasım 2018 Çarşamba günü, İl Özel İdaresi Fuar Salonu’nda gerçekleşen “Bir Fikrim Var “ konulu projenin tanıtım toplantısına katıldı.
Trakya Kalkınma Ajansı ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen "Bir Fikrim Var" projesinin tanıtımında konuşan ValiOsman Bilgin,fikirlerin toplum nezdinde de kabul görmesinin önemli olduğunu belirterek; "Konuşmak, söz, beyan etmek önemli. Fikirler de bu açıdan önemli. Bu çalışma da bu nedenle çok değerli. Trakya KalkınmaAjansımıza buradan teşekkür ediyorum. Fikirlerin değerlendirilmesi ve yarıştırılması da çok güzel. Eğitim gören bir öğrenci kardeşimiz çok önemli fikirler ortaya koyarak büyük eserler ortaya çıkabilir. Bu açıdan da her fikri değerlendirmeliyiz." dedi.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından projenin tanıtımı gerçekleştirildi.
“Bir Fikrim Var “ konulu projenin tanıtım toplantısına, Vali Bilgin başta olmak üzere, Kırklareli Belediye Başkanı, Vali Yardımcısı Vekili Emre Öztürk,Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve kurum müdürleri katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol